We are searching for a

Metaalbewerker - Mercury Yacht Construction B.V.

  • 40 hrs per week
  • MBO
  • Alblasserdam

We are searching for a

Metaalbewerker - Mercury Yacht Construction B.V.

  • 40 hrs per week
  • MBO
  • Alblasserdam
Apply

BEN JIJ VMBO SCHOOLVERLATER MET PASSIE VOOR DE JACHTBOUW, BOUW DAN MEE AAN DE FANTASTISCHE SUPER YACHTS BIJ OCEANCO !

MERCURY ZOEKT JOU!

Voor onze constructiefaciliteit, Mercury Yacht Construction BV, gevestigd in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste schoolverlaters die zich verder willen ontwikkelen als scheepsmetaalbewerker, lasser of outfitter.

Heb je affiniteit met metaalbewerking en wil je een uitdagende baan in de jachtbouw combineren met het volgen van een MBO 3 BBL+ opleiding? Wacht dan niet te lang, wij komen graag met jou in contact!

Wat doen wij?
Wil jij bijdragen aan een positieve impact door uitzonderlijke jachten te bouwen die toekomstige generaties aanspreken? Mercury Yacht Construction is gespecialiseerd in het op maat bouwen van complete casco’s voor superjachten. Deze casco’s vormen de basis voor Oceanco’s geavanceerde jachten. Onze activiteiten bestaan uit de engineering en productie van het stalen casco en de outfit. Tevens faciliteren wij de inbouw van de technische uitrusting.

Teamwork staat bij ons voorop en ook ontwikkeling staat centraal. Samen creëren we een omgeving waarin medewerkers elke dag samenwerken, niet alleen met elkaar, maar ook met onze onderaannemers en samenwerkingspartners.

Wat ga jij doen?
Het eerste jaar ga je samen met onze praktijkbegeleider aan de slag. Je leert alles op het gebied van, metaal bewerken, lassen en outfitten, je werkt direct mee op de werkvloer en je werkt onder begeleiding mee in productie.
Het MBO 3 BBL+ traject duurt, afhankelijk van je vooropleiding, in totaal twee of drie jaar. Tijdens dit traject ga je twee dagen in de week naar het leerpark in Dordrecht, het theoretische deel van de opleiding.

Wat bieden we jou?

Ö        Een uitdagend MBO 3 BBL+ traject binnen een uniek, internationaal en toonaangevend jachtbouw constructiebedrijf (onderdeel van Oceanco).

Ö        Een inspirerende omgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en de benodigde begeleiding.

Ö        Een stevige basis met praktische en theoretische kennis

Ö        Een fulltime salaris

Ö        Wij verzorgen voor jou de mogelijkheid om VCA certificering te behalen.

Wat vragen wij?

Ö        Een afgeronde VMBO opleiding

Ö        Passie voor de jachtbouw

Ö        Affiniteit met metaalbewerking

Ö        Prettige communicatieve vaardigheden

Ö        De drive om te leren en te ontwikkelen

 

Interesse?
Bel gerust voor een kop koffie en een rondleiding binnen ons bedrijf.
Reageren kan direct via onderstaand formulier. Weet je nog niet of dit iets voor je is? Kom dan gerust langs om ons bedrijf van binnen te bekijken. Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met onze HR afdeling via lisette.verhaegen@oceanco.nl of bel/app op telefoon nummer 06-46 91 38 05.

Apply procedure